Nak Baby Boy Please – Permintaan Isteri Nabil Sempena Ulangtahun Perkahwinan

Isteri kepada pelawak Nabil Ahmad, Zira Ayub telah memberi ucapan yang cukup panjang dan manis untuk suaminya, sempena ulangtahun perkahwinan mereka yang ke enam.

Zira, menerusi akaun Instagram (IG)nya memuat naik fotonya mengucup pipi Nabil.

Menerusi entri tersebut, Zira mengucapkan terima kasih kepada Nabil yang masih setia bersamanya mengharungi suka dan duka hidup berumah tangga selama enam tahun lalu.

Sebagai isteri Zira tidak mengharapkan apa-apa selain suami yang setia serta keluarga yang bahagia bersama dua orang anak perempuannya.

Selain itu, Zira sempat berseloroh dengan meminta seorang bayi lelaki sebagai penyeri rumah tangga dia dan Nabil selepas ini.

Entri tersebut mendapat perhatian pengikut IGnya yang rata-rata mengucapkan tahniah serta mendoakan moga pasang itu terus bahagia di hari ulang tahun perkahwinan mereka.

Today the day we choose to live together. 6 years down, 2 sweet daughter and still WAITING for a boy 😁. Everyday we learn to understand each other even until today. Ada time, rasa senang, happy, paling bahagia, loved. Ada time marah, merajuk, jealous, crying. There’s one time, rase mcm xnak ckp lgsg pun ada 😄 But it’s good jgk sbb rase semua tu coz, if xde rse hmmm ur in danger zone. Janganla ckp marriage life ni perfect as u wish, paling boleh buat pun, doa dan tu la pun we do till today. As wife, what else could I asked for? Baby? New address? New steering? New purse? Absolutely YES!!!! 😁 no la, all I wanted is happy family and and be loyal to me and baby boy pleaseee @kopi_k_sendiri ❤️ Happy anniversary daddy and love you. #6years#nabilzira#stillstanding#stillstrong#insyaallah#homewreckeryouarenotinvited#dontyoudare#iwarnyou#growoldtogether#beinjannahwithyou

A post shared by Zira Ayub (@zira.ayub) on