PETUA GARAM YG BOLEH ATASI MASALAH KEGUGURAN RAMBUT

GARAM ATASI MASALAH RAMBUT GUGUR? Cubalah

Siapa kat sini Ada masalah rambut gugur
Mesti stress kan rambut gugur , rambut nipis rambut dah jarang jarang dan rambut dah nak BOTAK

Meh Kita nak share tips mudah murah dan senang , guna barang yang Ada kat dapur je awak awak )paling senang di abad ini )

Sy dah Amal kan , alhamdulillah berkesan rambut dah kurang gugur dah .. yang paling best rambut dah tumbuh semula , terpacak pacak anak rambut Kita

Korang amek sedikit garam dan campur dalam shampoo yang korang pakai Sekarang .. huh pelik kan ?? Tapi tu lah hakikat nya .. Cuba dulu baru tahu .. shampoo tu tak kesah pon korang guna jenama apa sekali pon .. cuma tambah garam je Dalam shampoo tu .. Lepas tu Mandi lah macam biasa ..

Dan paling best rambut korang Akan lembut dari biasa .. siapa je yang boleh pakai ? 1 family boleh ..

Kalau Mandi tu shampoo termasuk mulut Ada rasa masin tu abaikan jelah

Garam ni Kita amek kat dapur nak campur Dalam shampoo baru beli .. jangan lupa Goncang tau Lepas campur garam tu sekali lah Kita share tips berguna ni untuk awak awak semua

kredit to : Mami dhia

Moga bermanfaat