Sejuk Hati Lihat Anak Norman dan Abby, Marissa Baca Quran, Mak Tiri Pula Perbetulkan Bacaan

Norman Hakim dan abby abadi, dua nama yang bukan lagi asing dalam dunia hiburan. Namun apa yang menariknya, walaupun sudah mempunyai keluarga masing masing, hubungan persahabatan mereka sangat erat.

Lebih menarik lagi, anak anak mereka dipenuhkan dengan ilmu agama oleh keduanya. Terbaru, Memey dilihat memperbetulkan bacaan quran anak norman hakim dan Abby yang mendapat reaksi positif dari netizen.

 

Anak sulung mereka yang lebih mesra dengan panggilan Abang Danish dikatakan sudah berjaya menghafaz al-quran dan bakal melanjutkan pengajian ke Turki. Malah bacaan hafazan anak lelakinya juga sangat lancar dan mendapat pujian netizen.

Selain daripada Danish, anak kedua Abby dan Norman iaitu Marissa juga bakal mengikut jejak langkah abangnya. Marissa yang merupakan seorang pelajar tahfiz dan berjaya menghafaz banyak surah al-quran.

Lebih menyejukkan hati apabila melihat Marissa mengulang semula bacaan hafazannya dan ia di lihat dandiperbetulkan oleh ibu tirinya, Memey. Netizen nyata sangat sejuk hati melihat ukhwah dua keluarga ini yang sangat berpegang teguh pada agama dan mereka berjaya mendidik anak-anak mereka dengan sangat baik.

Sifat murni sebegini jarang sekali dilihat dalam masa kini dan semoga nilai nilai sebegini diikuti oleh orang ramai supaya keluarga lebih harmoni.